STILL Verrijdbare palletstellingen

STELLINGSYSTEMEN: Mobiele stellingen

Systeem voor maximale benutting van de ruimte

 

Wilt u uw goederen zo ruimtebesparend mogelijk opslaan? Bekijk de mobiele stellingen van STILL. Dit stellingsysteem vereist slechts ruimte voor één werkgang voor inslag en oppikken - de rest van het magazijn kan volledig worden gebruikt voor opslag.

Highlight van de mobiele stellingen: de gangpaden van dit systeem zijn gemonteerd op onderstellen die door elektromotoren worden bewogen. De mobiele stelling maakt ruimtebesparende opslag van goederen mogelijk, terwijl elke opslaglocatie direct toegankelijk is door het verplaatsen van de stelling.

Omdat er slechts één gangpad is, kan de beschikbare opslagruimte optimaal worden benut. Dit is bijvoorbeeld een voordeel voor koel- en vrieshuizen. Vergeleken met andere stellingen kunnen veel meer goederen worden opgeslagen op een gegeven vloeroppervlak. De breedte van de werkgang in een mobiele STILL-stelling kan worden aangepast aan de ingezette industriële trucks.

De bediening van de onderstellen gebeurt via de stellingsteun, via afstandsbediening of automatisch via een interface die is aangesloten op een magazijnbeheersysteem. Voor de bescherming van voetgangers zijn er fotocellen geïnstalleerd.

Uw voordelen

  • Maximaal gebruik van de beschikbare magazijnruimte - ruimtebesparing tot 80% in vergelijking met conventionele stellingen
  • Werkgangen worden aangepast aan de vrachtwagen en het proces - indien nodig kunnen meer dan één werkgang worden gepland of kunnen meerdere smalle gangen voor orderverzamelen worden geopend
  • Het systeem kan in verschillende fasen worden geïnstalleerd om de opslagcapaciteit geleidelijk te verhogen
  • Toegang tot elke opslagruimte in het geopende gangpad
  • Korte afstanden

Kunnen wij je verder helpen?
Neem contact op met onze collega's:

Richard de Vlieger

Directeur
06 - 53 18 00 08
richard@devliegerheftrucks.nl

Stefan Mieras

Verkoop
06 - 46 90 32 07
stefan@devliegerheftrucks.nl