Service

Keep them rolling!
Heftruckservice de Vlieger B.V. Is leverancier van de A-merken Still en Hyster. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig en innovatief en dat moet natuurlijk ook na aanschaf en gebruik zo blijven. U wilt immers altijd kunnen vertrouwen op uw logistiek materieel. Periodiek onderhoud en de verplichte BMWT veiligheidskeuring zijn dan ook een absolute must om onze producten “up to date” te houden.

Inspectie abonnementen of onderhoud op maat
Minimaal 1 keer per jaar dient rollend, intern transportmaterieel (hef en hijsmiddelen) te worden geïnspecteerd conform de richtlijnen van de fabrikant, ook dient elk intern transportmiddel (hef en hijsmiddel) volgens de wet periodiek gekeurd te worden. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het laten keuren van uw materieel. Heftruckservice de Vlieger heeft al haar servicemonteurs opgeleid tot BMWT-Keurmeester zodat de veiligheid van uw truckpark optimaal gewaarborgd is. U kunt de BMWT keuring handig combineren met een inspectiebeurt, hierdoor blijft stilstand tot een minimum beperkt. Dankzij onze scherp geprijsde inspectieabonnementen en ons optimale onderhoudssysteem weet u zeker dat u geen beurt of keuring overslaat.


- In overleg met u wordt het aantal benodigde inspectie of onderhoudsbeurten per jaar bepaald en ingepland in ons systeem. Dit betekend voor u een zorg minder.
- Desgewenst bij voorkeur wordt het abonnement aangevuld met een jaarlijkse keuring conform de richtlijn van de fabrikant onder toezicht van de BMWT.
- U ontvangt van elke inspectie en BMWT keuring duidelijke rapportages, als optie kunnen wij u deze rapportages digitaal aanbieden.

Service op aanvraag wanneer u dat nodig vind

Vanzelfsprekend kunt u ook voor klein en grootonderhoud en inspectiebeurten op basis van regie bij ons terecht. 

Digitale of telefonische storingsmelding = snelle service op locatie
Storingen? U belt of mailt met onze chef werkplaats of één van onze servicemonteurs en zij helpen u zo snel als mogelijk is met de juiste diagnose en reparatie op locatie. Onze servicemonteurs beschikken daarvoor over zeer compleet ingerichte servicewagen, uitgerust met alle noodzakelijke gereedschappen en veelvoorkomende onderdelen.

Bij Heftruckservice de Vlieger B.V. profiteert u van:
- VCA gecertificeerde servicemonteurs die regelmatig worden bijgeschoold en hun vak verstaan.
- Een zeer compleet onderdelenmagazijn, levering binnen 24 uur.
- Vervangende machines en eigen transport voor overbrugging bij een reparatie.

- BMWT veiligheidskeuring volgens de laatste eisen.
- Tijdig overleg zodat u als klant de regie houd over de kosten.

Zie onze bedrijfsbrochure voor meer informatie en voordelen voor samenwerking met Heftruckservice de Vlieger B.V.