STILL inschuif- en doorrolstellingen

STELLINGSYSTEMEN: Inschuif- en doorrolstellingen

Economische oplossing voor een geoptimaliseerde goederenbehandeling

  Moet u individuele soorten goederen en materialen met een hoge omloopsnelheid opslaan? Bekijk dan de STILL palletdoorrolstellingen. Palletdoorrolstellingen zijn dynamische stellingsystemen volgens het FiFo-principe (First in - First out). Zij zorgen voor een hoge opslagcapaciteit en een uitstekende benutting van de ruimte. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de goederen automatisch naar de voorkant van de stelling toe bewegen.

In palletdoorrolstellingen verplaatst het gewicht de pallets automatisch van de inslagkant naar de oppikpositie op een hellende rollenbaan. Op deze manier is volgens het FiFo-principe de pallet, die als eerste werd opgeslagen, op elk moment klaar om op te pikken en is deze direct toegankelijk. De palletdoorrolstelling is ideaal voor bijvoorbeeld expeditieruimtes of de voorbereiding van ritten. Deze kan ook fungeren als buffer tussen twee werkstations of als orderverzamelmagazijn voor volle pallets.

Uw voordelen

  • Optimale materiaalstroom voor FiFo
  • Tijdbesparend ophalen door automatische palletverplaatsing
  • Optimale benutting van de magazijnruimte - in vergelijking met conventionele rekken kan de benutting van de magazijnruimte worden verhoogd tot 60%
  • Geoptimaliseerde materiaalstroom door scheiding van opslag en ophalen en kortere transportafstanden

Kunnen wij je verder helpen?
Neem contact op met onze collega's:

Richard de Vlieger

Directeur
06 - 53 18 00 08
richard@devliegerheftrucks.nl

Stefan Mieras

Verkoop
06 - 46 90 32 07
stefan@devliegerheftrucks.nl