STILL RX 70 HYBRIDE

03 november 2011

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zijn aspecten die voor steeds meer ondernemers zeer belangrijk zijn bij de keuze van intern transport.

Fraport AG, exploitant van de luchthaven van Frankfurt, schaft als eerste de RX 70 Hybride aan. Fraport was direct enthousiast over de vernieuwde RX 70 Hybride en heeft deze truck overhandigd gekregen tijdens de CeMAT in Hannover.

STILL feliciteert haar klant, welke heeft gekozen voor meer efficiency en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De RX 70 Hybride heeft een nog lager energieverbruik dan de RX 70, die al bekend stond om het laagste energieverbruik in zijn klasse. Een laag energieverbruik betekent ook een lagere CO2-Emissie. Als blijk van waardering aan Fraport AG overhandigde STILL op de CeMAT een RX 70-Hybride bokaal en een boom.

Na de officiële introductie tijdens de CeMat in Hannover is deze vernieuwde truck naast alle andere STILL RX 70 modellen op de MIA/Vamil lijst te vinden. De STILL RX 70 modellen komen als enige in aanmerking voor 27% Milieuinvesteringsaftrek.