International Intralogistics Forklift of the Year Winner 2020! (IFOY)

14 juli 2020

Zero Emission. Volle kracht. Award-winning.

RX 60 25-35 - IFOY Winnaar

Bij de prijsuitreiking van dit jaar vond een première plaats: Voor het eerst werden de winnaars van de IFOY Award (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) dit jaar online bekend gemaakt via video vanwege de aanhoudende corona-crisis.

We waren opnieuw in staat om de begeerde industrie Oscar mee naar huis te nemen in de categorie Counter Balanced Truck". Dit jaar hebben we onze nieuwe RX 60-25/35 elektrische vorkheftruck voorgedragen.

"Met de RX 60-25 in de high performance versie stelt STILL de norm voor de benchmark voor elektrische trucks in dit segment. Nog nooit was een elektrische vorkheftruck zo productief. Voeg daarbij de voordelen van een laag geluidsniveau, flexibiliteit, lagere kosten voor elektriciteit in vergelijking met diesel of gas, eenvoudige bediening, minder onderhoud en een zeer betrouwbare bediening. Alle criteria voor een diesel killer worden dus gecombineerd", was het oordeel van de internationale jury. Met de nieuwe elektrische truck in de gewichtsklasse 2,5 tot 3,5 t biedt STILL een serieus alternatief voor vorkheftrucks met verbrandingsmotoren. De juryleden waren vooral onder de indruk van de hefsnelheid die de RX 60 bereikt met zijn 25 kW pompmotor. Het testteam meet een snelheid zonder belasting van meer dan 66 cm/s en beoordeelt: "Een record in deze klasse"

De STILL RX 60-25/35 zet ook een nieuwe standaard in de geteste combinatie van acceleratie, rijden en tillen. In deze test werd een productiviteit van 363 pallets in acht uur bereikt. "De gemeten productiviteit is nog nooit zo hoog geweest in de IFOY-test," was de conclusie van de jury.

Zie https://www.still.nl/ifoy-award.html voor uitgebreide testrapport en meer informatie.

Met trost zijn wij dealer van dit mooie product!