Nieuwe verlaagbare aanhangwagen

15 november 2011

Nieuwe tandemas aanhangwagen in gebruik genomen.

Deze aanhangwagen is aangekocht voor het transport van magazijn machines zoals elektrische stapelaars, orderverzameltrucks en elektrische pallettrucks.
Van oorsprong zijn deze magazijnmachines laaggebouwd en staan op kleine harde wielen vanwege de stabiliteit, hierdoor is laden en lossen van de voertuigen op of in een trailer of dieplader een gevaarlijke en tijdrovende klus.
Speciaal voor deze transporten is deze aanhangwagen uitgevoerd met een hydraulisch verlaagbare bodem, de bodem van de wagen is een ruime vlakke laadvloer welk e op de grond kan zakken tussen de wielen.
De oprijhoogte is maximaal 5 centimer. Hierdoor is het mogelijk alle voertuigen veilig en snel te laden.  Verder is de aanhangwagen uitgevoerd met een complete huif, dit is niet alleen erg mooi maar ook zeer praktisch voor de magazijnmachines die voornamelijk gebouwd zijn om binnen te rijden in droge omstandigheden tegelijk zijn we er zo zeker van uw kostbare machines onbeschadigd en netjes gepoetst af te leveren.
Kortom, bestel eens een nieuwe elektrische pallettruck dan laten wij u zien hoe deze levering plaats vindt met de nieuwe aanhanger.