Nieuw STILL palletstellingsystemen

26 november 2011

STILL heeft nu een zeer uitgebreid programma stellingen/stellingsystemen in het aanbod. De keuze is enorm. Een elementaire bouwsteen voor efficiënte intralogistiek zijn de STILL-stellingsystemen. Wie rendabel wil zijn, slaagt daar het beste in dankzij een effectief ingericht magazijn. STILL helpt u met een professionele lay-out van de stellingen, waarbij wij u graag onze advies- en servicebekwaamheid ter beschikking stellen. Een optimale magazijnplanning zorgt voor een verbeterde doorstroming van uw goederen en voor gereduceerde doorlooptijden. In combinatie met specifieke voertuigen en andere elementen, zoals MMS.i
of automatisering, garanderen de flexibele STILL-stellingen u een optimale benutting van de magazijnruimte en een efficiënte goederenstroom.

De modernste productietechnologie en het beproefde STILL-kwaliteitsmanagement in alle productiefases garanderen een hoogstaand kwaliteitsniveau. De grote flexibiliteit, door een snelle en eenvoudige montage, is een bijkomend pluspunt. De mogelijkheid van stellingcombinaties en het brede spectrum van toebehoren, speciale hoogten, schilderingen en veiligheidsuitrustingen ronden het systeem af.

Inrijstellingen, convetionele stellingen, hoogbouwstellingen, Pallet Runner-installaties... door zijn jarenlange praktische ervaring beschikt STILL over de vereiste knowhow om, in nauwe samenhang met alle processen, het optimalisatiepotentieel van uw magazijn volledig te benutten.
Dankzij de verschillende uitvoeringen van de STILL-palletstellingen heeft u de keuze tussen een langs- of een dwarsplaatsing van de pallets, waarbij de langsplaatsing de meest efficiënte opslagmogelijkheid biedt. Zelfs draadcontainers, speciale pallets en andere lasten kunnen door speciaal systeemtoebehoren opgeslagen worden. De STILL-stellingen laten zich probleemloos aanpassen aan de respectievelijke goederenvolumes en gewenste lastgewichten.

TECHNISCHE GEGEVENS
De stijlen uit speciaal profiel zijn in een raster van 50:50 mm geperforeerd. Twee stijlen worden met constructieprofielen tot een staander in elkaar geschroefd. Naargelang de lastgewichten per vak worden verschillende profielen en materiaaldikten gebruikt. De nieuwe inhangverbindingen garanderen een gemakkelijke montage en een betere stevigheid. De liggers met aangelaste inhangplaten verbinden de staanders en vormen zo een sectie. De liggers worden met een veiligheidspin beschermd tegen uitheffen.
De standaardoplossing bij palletstellingen is het creëren van brede gangen. De stellingbediening gebeurt dan met vorkhef-, hefmast- of orderverzameltrucks. De onderste niveaus kunnen gemakkelijk met handpallettrucks of elektrische modulaire heftrucks worden bediend.

Uw voordelen

Goedkope opslag
Eenvoudige stellingbediening met vorkheftrucks
Manuele orderverzameling op het laagste niveau (vloerniveau)