NIEUW Afgeleverd

13 juni 2016

Afgelopen maand leverden wij een nieuwe vloot bij een fabrikant voor gebak en koekjes waarbij het intelligente samenspel tussen vorkheftrucks, magazijntechniek, software en service volledig tot zijn recht kwam

Bij deze klant is de bestaande interntransport vloot volledig geanalyseerd en vervangen door moderne, nieuwe en soms andere machines waardoor inzet en toepassing beter op elkaar werd afgestemd.

Betere veiligheid en beveiliging met FleetManager van STILL.

Tegelijk is de nieuwe vloot trucks aan een modern vlootbeheersysteem gekoppeld STILL FLeetManager. Hiervoor worden alle machines voorzien van een soortgelijke SIM-card als van een mobiele telefoon. Voor gebruik moeten de medewerkers inloggen en controleren of de truck een fout heeft. “In het verleden hadden we grote problemen met schade aan de trucks. De kosten voor reparaties en defecte goederen waren hoog. Een individuele toegangsautorisatie zorgt er nu voor dat uitsluitend opgeleid en geautoriseerd personeel met de trucks werkt”, aldus de klant.

In geval van een ongeluk/aanrijding schakelen de trucks automatisch over op de kruipmodus. De machine wordt pas weer in werking gesteld nadat het incident is gerapporteerd. Er is geen puntensysteem maar STILL FleetManager werkt wel als een bewakingstool en werkt kosten reduceren als het gaat om de veiligheid en schade reductie. Industriële trucks bewegen nu eenmaal nogal snel. De duidelijke toewijzing van de machines zorgt er ook voor dat wanneer de afdelingen de trucks nodig hebben, deze ook daadwerkelijk beschikbaar zijn. In geval van een storing kunnen de elektronisch verzonden gegevens direct door de klant naar onze service afdeling worden gestuurd om een snelle juiste reparatie mogelijk te maken. Kortom een kosten reductie en optimale bezettingsgraad voor de nieuwe interntransport vloot”.