2 stuks nieuwe STILL FM-4W 25 reachtrucks voor Bouwcenter Esselink

01 november 2019

In navolging van de eerdere levering van een nieuwe RX 60-35 bij Bouwcenter Esselink in Middelharnis hebben de vestigingen Zierikzee en Hellevoetsluis ook hun nieuwe machine ontvangen.

Beide vestigingen hebben deze nieuwe STILL FM-4W 25 (4-weg reachtruck) in ontvangst genomen en worden al volop ingezet. 

De STILL 4-weg reachtruck is de ideale machine voor het magazijn wat diverse soorten bouwmaterialen bevat. Van standaard europallets tot breed plaatmateriaal en houten balken kan met deze reachtruck worden getransporteerd. De truck is voorzien van een hydraulische vorkversteller tot 1.550 mm breed en heeft een hefhoogte van 7.500 mm.

Omdat bij een 4-weg reachtruck niet nodig is om in het gangpad te draaien hebben we de opslagcapaciteit van het magazijn kunnen maximaliseren. Zeker gezien het brede plaatmateriaal een vereiste.

Met vier vestigingen in Middelharnis, Heinenoord, Hellevoetsluis en Zierikzee biedt Bouwcenter Esselink bedrijven en particulieren alles op het gebied van bouwen en verbouwen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Naast ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal en gereedschappen heeft zij een uitgebreid assortiment badkamers, tegels, deuren, plafond- en wandbekleding en sfeerverwarming.